Galatasaray camiasının acı günü! Hilmi Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti

Galatasaray
Galatasaray camiasının acı günü! Hilmi Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray, kulübün eski yönetim kurulu üyelerinden Hilmi Ateş Ünal Erzen'in hayatını kaybettiğini açıkladı ve başsağlığı mesajı paylaştı.

Galatasaray Kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Hilmi Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, aynı zamanda Galatasaray Divan Kurulu Üyesi de olan Ateş Ünal Erzen için başsağlığı mesajı yayımlandı.

Galatasaray Kulübünde 1994-2000 yılları arasında yöneticilik yapan Erzen, ayrıca Galatasaray Sportif A.Ş.'de yönetim kurulu üyeliği, Galatasaray Pazarlama A.Ş.'de genel müdürlük ve Galatasaray Eğitim Vakfı'nda da başkan yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.

HİLMİ ATEŞ ÜNAL ERZEN KİMDİR?

Hilmi Ateş Ünal Erzen 16 Aralık 1944 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Galatasaray Lisesi'nden eğitim aldıktan sonra İsviçre Neuchatel Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.

1973 yılında Renault-Mais'de iş hayatına başladı, çeşitli departmanlarda görev aldıktan sonra 30 Nisan 1985 tarihinde Ordu Yardımlaşma Kurumu Kuruluşlarından birisi olan OMSAN'ın Genel Müdürü olarak görev yaptı. 1 Ocak 1988 tarihinden sonra ise Renault-Mais'te Genel Müdür olarak görev aldı.

BAKIRKÖY'DE 2 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI

Hilmi Ateş Ünal Erzen, 2004 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bakırköy Belediye Başkanı seçildi 2009'da yapılan yerel seçimlerde bir kez daha Bakırköy Belediye Başkanı seçilme başarısı gösterdi.

2019 yerel seçimlerinde ise Bakırköy Belediye Başkanlığı için bu sefer İYİ Parti'den aday olmuştu fakat seçimi kazanamamıştı.

Kaynak: AA