Galatasaray başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

Fatih Terim
Galatasaray başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, diğer başkan adaylarına "Fatih Terim'le devam kararı" çağrısı yaptı. Adaylardan Metin Öztürk çağrıya yanıt verirken, bir diğer aday Burak Elmas da çağrı yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin 31 Mayıs'ta bitecek olması, seçimin ise haziran ayında yapılacak olması, takımın yeni sezon hazırlıkları açısından soru işaretlerine neden olmuştu. Bu konuda Galatasaray başkan adaylarından peş peşe açıklamalar geldi. 

"Galatasaraylılar olarak önümüzdeki zorlu süreçte birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyor ve bütün adaylara sesleniyorum" diyen Eşref Hamamcıoğlu, tüm adaylara Fatih Terim'le yola devam edeceklerini belirten bir deklarasyona imza atmaları çağrısı yaptı. 

Hamamcıoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Seçimlerin Fatih Terim'in kontratının bitimi sonrasında yapılacak olması nedeniyle; transfer ve kamp sürecinin kayıpsız geçmesi için bütün başkan adaylarını - kim kazanırsa kazansın - Fatih Terim ile yola devam edeceklerinin ifade edileceği ortak bir deklarasyona imza atmaları yönünde çağrıda bulunuyorum."

ADAYLARDAN METİN ÖZTÜRK'TEN YANIT

Galatasaray'ın bir diğer başkan adayı Metin Öztürk'ten Eşref Hamamcıoğlu'na yanıt geldi. Öztürk, "Diğer başkan adaylarının da Fatih hocamızla ilgili, bizimle aynı sağduyuya sahip olduklarını öğrenmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. 

BURAK ELMAS'IN ÇAĞRISI

Öte yandan, adaylardan Burak Elmas'ın da seçimler yapılana kadar futbol takımının yapılanmasıyla alakalı kararların Fatih Terim tarafından alınması yönünde çağrıda bulunduğu belirtildi. 

Kaynak: Haber Global TV

eşref hamamcıoğlu Fatih Terim Galatasaray Metin Öztürk