Galatasaray açıkladı: Dev derbi öncesi Nef Stadyumu'nda taraftara açık antrenman

Galatasaray Beşiktaş
Galatasaray açıkladı: Dev derbi öncesi Nef Stadyumu'nda taraftara açık antrenman

Galatasaray, pazartesi günün oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde Nef Stadyumu'nda taraftara açık antrenman yapılacağını açıkladı.

Galatasaray'dan Beşiktaş deplasmanı öncesinde flaş bir adım geldi. Sarı kırmızılılar, dev derbi öncesi son antrenmanı, Nef Stadyumu'nda taraftara açık bir şekilde gerçekleştirecek.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

İmparator Fatih Terim ve öğrencileri, Beşiktaş derbisi öncesi taraftarlarımızla bir araya geliyor!

Galatasarayımız, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı öncesi son antrenmanını Nef Stadyumu’nda gerçekleştirecek.

24 EKİM’DE NEF STADYUMU'NDA!

Galatasaray, bir kez daha taraftarı ile buluşuyor. Takımımız, deplasmanda oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde, 24 Ekim Pazar günü son antrenmanını taraftara açık olarak saat 15.00’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirecek.

2020-2021 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri ve 5 Lig maç paketi satın alan taraftarlarımız antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilirler.

Biletler www.passo.com.tr’de!

Biletler, 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 15.00’te www.passo.com.tr üzerinden 19.05 TL' den satışa sunulacaktır.

Antrenmana katılım göstermek isteyen Loca sahiplerimizin maçtan önce vipbox@galatasaray.org adresine mail atmalarını rica ederiz.

2021-2022 otopark kart sahiplerimiz otoparka giriş imkanından faydalanabilecektir. Kart sahiplerimizin, stadyuma giriş yaparken otopark kartlarını arabalarının ön camında gözükür bir şekilde bulundurmaları gerekmektedir.

- Seyircilerin stadyumlara girişleri, HES/Passolig entegrasyonu ile Passolig üzerinden alınan biletler ile yapılır. Bilet alacak kişilerin, HES kodu bilgilerini, Hayat Eve Sığar uygulamasından paylaşıma açmaları gerekmektedir.

- T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler (çift doz Covid 19 aşısı olmuş kişiler), son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş ve bir doz aşı yaptırmış kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.

- Talimatın yürürlüğe girdiği tarihten önce kombine bilet satın almış ancak aşı takvimini tamamlamamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyumlara girebilecektir. Ancak söz konusu kombine sahiplerinin, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılmış grupta olmalarına rağmen 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

- Passolig kartlarını pasaport numaraları ile çıkarmış yabancı uyruklu seyircilerin aşı durumları HES uygulamasına Sağlık Bakanlığı tarafından işlenmemiş ise bilet alımı veya bilet tanımlaması yapamayacaklardır.

- Maç günleri maça giriş hakkı olan tüm bilet sahiplerine HES Kodu üzerinden tekrar sorgulama yapılacaktır. Riskli olan veya belirlenmiş kriterlere uymayan kişilerin stadyuma girişleri bloke edilecek olup, bilet sahibine sms ve e-mail ile bilgilendirme yapılacaktır. Bilet sahibi maç günü biletini gerekli kriterleri sağlayan bir başkasına transfer edebilir.

- 12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

0 - 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.

Bir taraftar farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı ve HES kodu olması zorunludur.

Seyircilerin COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.

Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

Maça gelecek kişilerin stadyum girişinde HES kodları sorgulanacaktır.

 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri NEF stadyumu Beşiktaş beşiktaş derbisi