Fulham'ı deviren Tottenham İngiltere Premier Lig'de liderliğe yükseldi

İngiltere Premier Lig Tottenham
Fulham'ı deviren Tottenham İngiltere Premier Lig'de liderliğe yükseldi
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Tottenham, Fulham'ı 2-0 mağlup ederek ligde liderliğe yükseldi.

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Tottenham, evinde Fulham'ı konuk etti.

Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Tottenham rakibini 36'da Heung-min Son ve 54'te James Maddison'ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

Ligde üst üste 3. galibiyetini elde eden Kuzey Londra ekibi puanını 23 yaparak, 21 puanlı Manchester City ve Arsenal'ı geride bıraktı ve liderliğe yükseldi. 11 puanda kalan Fulham ise haftayı 13. sırada tamamladı.

Premier Lig'in 10. haftasında lider Tottenham deplasmanda Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek, Fulham ise Brighton Hove Albion'ın konuğu olacak.

NAMAĞLUP LİDER

Teknik direktörlük görevine Ange Postecoglou'nun getirilmesinin ardından iyi bir çıkış yakalayan ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Tottenham ligde çıktığı 9 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmedi.

 HEUNG-MIN SON PARLIYOR

Londra ekibinin Güney Koreli sol kanat oyuncusu Heung-min Son bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

31 yaşındaki futbolcu, bu sezon Premier Lig'de çıktığı 9 karşılaşmada 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Heung-min Son 2015 yılında transfer olduğu İngiliz ekibinde bugüne kadar tüm kulvarlarda toplamda 382 karşılaşmada sahaya çıkarken 152 gol, 81 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere Premier Lig Tottenham Fulham