Fred'den maç sonu paylaşım: "Herkes bize karşı olmasına rağmen..."

Fenerbahçe Süper Lig Kayserispor Galatasaray
Fred'den maç sonu paylaşım: "Herkes bize karşı olmasına rağmen..."
FOTOĞRAF: AA

Kayserispor karşısında gördüğü kırmızı kartla Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşen Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred, "Herkes bize karşı olmasına rağmen evimize 3 puan ile dönüyoruz. Tanrıya şükürler olsun” dedi.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşı karşıya geldiği Kayserispor'u 4-3'lük skorla mağlup ederek ligde liderliğini sürdürdü.

Mücadelenin duraklama dakikalarında Sarı-lacivertlilerde 90+8. dakikada Fred ve 90+10. dakikada Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'e yaptıkları itirazlardan dolayı kırmızı kartla cezalandırıldı.

24 Aralık Pazar günü kendi sahasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan Yandaş cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Fred, paylaştığı mesajda, "Herkes bize karşı olmasına rağmen evimize 3 puan ile dönüyoruz. Tanrıya şükürler olsun” ifadeleri kullandı.

"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

Kayserispor karşılaşmasında 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen ve galibiyette önemli rol oynayan Cengiz Ünder maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu zamana kadar çok çalıştım. Sakatlığımın üzerinden uzun zaman geçti. Bugünlere gelmek için elimden geleni en fazlasıyla çalıştım. Bugün gol atacağımı da hissediyordum. Arkadaşlarıma da söyledim, arkadaşlarım da bana atacağımı söyledi. Çok mutluyum. Fenerbahçe formasıyla ilk golüm. Umarım daha fazla goller atarım.

Kendimi çok iyi hissediyorum. Golümü attım, moralim yerinde. Çok şey gördüm ama bunların hepsini yuttum. Ben her zaman işime bakan bir futbolcuyum. Yaşım da genç, elimden geleni yapmaya çalışıyorum her zaman. Fenerbahçe forması için de yüzde yüzümden daha fazlasını yapacağıma herkes emin olsun."

Kaynak: Haber Global TV