Fransız basınından flaş iddia: "Jose Mourinho eski öğrencisini istiyor"

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Transfer Jose Mourinho
Fransız basınından flaş iddia: "Jose Mourinho eski öğrencisini istiyor"
FOTOĞRAF: Depophotos

Fransız basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kariyerini Lyon'da sürdüren eski öğrencisi Nemanja Matic'in transfer edilmesini istediği ifade edildi.

Fenerbahçe, orta saha hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerin transfer döneminde adı Sofyan Amrabat ile anılırken Fransız basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Jose Mourinho, Lyon'da forma giyen Nemanja Matic'in transfer edilmesini istedi.

Haberde Jose Mourinho'nun daha önce Chelsea, Manchester United ve Roma'da deneyimli futbolcuyla birlikte görev yaptığı hatırlatılırken, Portekizli teknik adamın Matic'in takıma katılmasını istediği belirtildi.

Matic'in Lyon ile olan sözleşmesinin son yılına girdiği ve bunun Fenerbahçe'nin transferde elini güçlendirebilecek bir faktör olduğu ifade edildi.

Matic'in Lyon'un önemli isimlerinden birisi olduğu ve Fransız ekibinin deneyimli futbolcuyu kadrosunda tutmak istediği yorumu yapıldı.

36 yaşındaki futbolcu geçen sezonun ilk yarısını Rennes'de ikinci yarısını ise Lyon'da geçirirken toplamda 38 karşılaşmada forma giydi.

Matic kariyeri boyunca Manchester United, Chelsea, Benfica, Roma, Lyon, Rennes gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarında forma giydi.