Fortuna Sittard, Burak Yılmaz yönetiminde antrenmana çıktı

Hollanda
Fortuna Sittard, Burak Yılmaz yönetiminde antrenmana çıktı

Teknik direktör Sjors Ultee ile yollarını ayıran Fortuna Sittard takımını Burak Yılmaz çalıştırmaya başladı. Hollanda ekibinin bulacağı yeni teknik direktörde Burak Yılmaz'ın söz sahibi olması bekleniyor.

Türk futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Burak Yılmaz, kariyerindeki ilk Avrupa macerasını Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de yaşamıştı. Lille formasıyla unutulmaz bir sezon geçiren ve PSG'yi geride bırakarak Ligue 1 şampiyonluğuna erişen Yılmaz, sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrıldı.

 

Fransa'da geçirdiği 2 sezonda toplam 73 maçta forma giyen golcü oyuncu, 25 gol ve 10 asist katkısı sağladı.

Lille'den ayrıldıktan sonra Süper Lig ekipleriyle de sık sık ismi geçen 37 yaşındaki yıldız, Fortuna Sittard'a transfer oldu. Fortuna Sittard ile 2 yılı futbolcu, 3 yılık antrenör olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, antrenörlük mesaisine erken başladı.

Hollanda basınında yer alan haberde, Fortuna Sittard'da teknik direktör Sjors Ultee ile yolların ayrılmasının ardından takımın, Burak Yılmaz yönetiminde antrenmana çıktığı belirtildi. Tecrübeli yıldızın ayrıca, kulübün belirleyeceği yeni teknik direktör konusunda da söz sahibi olacağı ifade edildi.

PRİM SÖZÜ VERDİ

ESPN Hollanda'da yer alan haberde ise Burak Yılmaz'ın takım içinde tüm yetkilere sahip olduğu ve bir sonraki maç için takıma prim sözü verdiği ifade edildi.

 Ligin ilk 3 haftasını boş geçen Fortuna Sittard, 4. haftada cumartesi günü Heerenveen deplasmanına konuk olacak.

Fortuna Sittard Burak Yılmaz