Florentino Perez'den Endrick'e: "Hepimiz seni bekliyoruz"

haberglobal.com.tr
Real Madrid Brezilya İspanya
Florentino Perez'den Endrick'e: "Hepimiz seni bekliyoruz"
FOTOĞRAF: Reuters

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, İspanya ile Brezilya arasında oynanan hazırlık maçının ardından Sambacılar'da forma giyen Real Madrid'in yıldız isimlerinin yanına giderek kısa bir süre sohbet etti.

İspanya ile Brezilya'nın kozlarını paylaştığı ve gol düellosuna sahne olan hazırlık karşılaşması 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Mücadele Real Madrid'in evi olan Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanırken gözler Real Madrid'in Brezilyalı yıldızlarının üstündeydi.

İspanya'nın gollerini Rodri (2) ve Dani Olmo atarken Brezilya'nın golleri ise Real Madrid'in yıldız isimlerinden Rodrygo, Endrick ve Lucas Paqueta'dan geldi.

Real Madrid'in transferi için yıllar öncesinden anlaşma sağladığı ve kadrosuna katmak için 18 yaşına gelmesini beklediği Endrick de Bernabeu'da sahne aldı ve attığı golle İspanyol taraftarlardan tam not aldı.

Karşılaşmayı tribünde takip eden Real Madrid Başkanı Florentino Perez de maçın ardından soyunma odasına doğru giderek Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen oyuncularını tebrik etti.

Perez, maçta Sambacılar'ın ilk golünü atan Rodrygo'nun formasını alırken, Endrick ile de kısa bir süre sohbet etti.

Florentino Perez'in 17 yaşındaki genç yıldıza 'Hepimiz seni bekliyoruz' dediği anlar da kameralara yansıdı.

Brezilya futbolunun en büyük yıldızlarından birisi olması beklenen Endrick, İngiltere ile oynanan hazırlık maçında da gol sevinci yaşamıştı.