Fenerbahçe'yi bekleyen zor fikstür

Sercan Hamzaoğlu
Fenerbahçe Ankara
Fenerbahçe'yi bekleyen zor fikstür

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde rakibi belli olan Fenerbahçe, önündeki 40 günlük süreçte kader maçlarına çıkacak.

İsmail Kartal’ın öğrencilerini 4 kupa hedefi yolunda zorlu bir fikstür bekliyor. Hafta sonu Kasımpaşa maçıyla bu zorlu hedefe yeni bir start verecek Fenerbahçe, 8 Nisan’a kadar 9 kritik maç oynayacak.

Kasımpaşa maçından sonra 27 Şubat’ta Ankaragücü’yle Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda karşılaşacak sarı lacivertliler, daha sonra ligde 2 Mart’ta Hatayspor deplasmanına gidecek.

Avrupa macerasına Hatay maçı sonrası 7 Mart’ta US Gilloise’yle Belçika’da başlayacan Fenerbahçe, yorucu yolculuktan sonra 10 Mart’ta ligde Pendikspor’u konuk edecek. Avrupa’da çeyrek final yolunda 14 Mart’ta US Gilloise’yle karşılaşacak İsmail Kartal’ın öğrencileri, 17 Mart’ta şampiyonluk yolundaki kritik deplasmanda Trabzonspor maçına çıkacak.

Bu maçtan sonra milli araya girilecek ancak Fenerbahçe’nin yerli ve yabancı birçok ismi de ülkelerinin formasını giymeye gidecek.

Milli aradan sonra 3 Nisan’da evinde Adana Demirspor’la karşılaşacak Fenerbahçe, hemen 4 gün sonra Süper Kupa finalinde Şanlıurfa’da Galatasaray’la kozlarına paylaşacak.

Fenerbahçe’de sezonun kaderi de bu 40 günlük fikstürde çizilmiş olacak.

Ayrıca Fenerbahçe bu süreçte maçlarını oynamak için Ankara, Mersin, Belçika, Trabzon ve Şanlıurfa seyahatleri yapacak.