Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Genç yıldızdan şaşırtan tercih

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Genç yıldızdan şaşırtan tercih
FOTOĞRAF: Uruguay Futbol Federasyonu Resmi Twitter Hesabı

6 numara transferinde Fenerbahçe ile adı anılan isimlerden birisi olan Uruguaylı yıldız Fabricio Diaz'ın Katar Ligi ekiplerinden Al Gharafa ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu ve kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Fabricio Diaz'ın yeni takımı belli oluyor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fabricio Diaz, Katar Ligi ekiplerinden Al-Gharafa'ya transfer olmak üzere.

20 yaşındaki yıldızın bonservisini elinde bulunduran Liverpool Montevideo'nun 6 milyon euro karşılığında Al-Gharafa ile el sıkıştığı belirtildi.

Fabricio Diaz'ın 5 yıllık sözleşmeye imza atması beklenirken, transferde küçük detayların kaldığı öğrenildi. Genç oyuncunun daha sonrasında ise sağlık kontrollerinden geçmek üzere seyahat etmesi bekleniyor.

Uruguay futbolunun kendisinden çok şey beklediği Fabricio Diaz, Liverpool Montevideo formasıyla toplamda 122 karşılaşmada sahaya çıkarken 5 gol - 7 asistlik performans ortaya koymuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Al Gharafa