Transfer sezonu ne zaman bitiyor? Süper Lig transfer sezonu ne zaman, saat kaçta bitiyor?

transfer haberleri
Transfer sezonu ne zaman bitiyor? Süper Lig transfer sezonu ne zaman, saat kaçta bitiyor?

Son yılların en çekişmeli ve flaş transferlerine sahne transfer sezonu sona eriyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un son gün transfer yapıp yapmayacağı merak edilirken, bir diğer merak edilen konusu ise "transfer sezonu ne zaman bitiyor?" oldu. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Transfer sezonu ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı merak edilip araştırılıyor. Yaz transfer döneminde artık son dönemece girildi. Sezona büyük umutlarla giren kulüpler, takımlarına artık son takviyeleri gerçekleştiriyor. Futbolseverler ise, yaz transfer döneminin ne zaman ve saat kaçta biteceğine dair aramalar da hız kazanmış durumda. İşte, hem yaz transfer döneminin bitiş tarihi hem de kış transfer sezonu hakkında detaylar ile birlikte transfer haberleri...

Transfer sezonu ne zaman bitiyor?

TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni sezonun yaz transfer döneminin ne zaman biteceğini açıkladı.

Futbolda, "yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, 26 Haziran'da başlayan transfer dönemi 15 Eylül'de sona erecek.

Geçtiğimiz yıl transfer kayıt işlemleri saat 23.59'a kadar sürmüştü. Bu yıl için henüz bir açıklama yok.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri