Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic'ten kötü haber! İspanya La Liga yolcusu...

Fenerbahçe İspanya La Liga
Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic'ten kötü haber! İspanya La Liga yolcusu...

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, La Liga ekiplerinden Villarreal ile prensip anlaşmasına vardı.

Relevo'dan Matteo Moretto'nun haberine göre; İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal, Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile prensipte anlaşmaya vardı.

1,88'lik tecrübeli kalecinin sözleşmesinde 10 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunmasına rağmen transferi daha ucuza bitirmeyi amaçlayan Villarreal, Dinamo Zagreb'le yaptığı görüşmelerde de sona yaklaştı.

"Sarı Denizaltılar"ın kısa süre içinde kalan pürüzleri giderip 28 yaşındaki Hırvat kalecinin transferini duyurması bekleniyor.

DOMINIK LIVAKOVIC'İN KARİYERİ

2015 yazında transfer olduğu Dinamo Zagreb'de bugüne dek 283 maçta görev yapan Dominik Livakovic, 131 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Livakovic, Dinamo Zagreb ile 6 Hırvatistan Ligi 2 de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic, 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan Hırvatistan Milli Takımı'nın da kalesini korumuş ve özellikle penaltılara giden Brezilya maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Dominik Livakovic Dinamo Zagreb Fenerbahçe transfer haberleri Villarreal İspanya La Liga