"Jorge Jesus, Fenerbahçe'den ayrılıyor" iddiası! İşte yerine düşünülen isim

Fenerbahçe
"Jorge Jesus, Fenerbahçe'den ayrılıyor" iddiası! İşte yerine düşünülen isim

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un Suudi Arabistan'dan çok iyi bir teklif aldığı ve sezon sonunda sarı-lacivertli takıma veda edeceği iddia edildi.

UOL Esporte'den Bruno Andrade'nin haberine göre; Fenerbahçe'yle sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan aldığı bol sıfırlı teklifi kabul etti.

68 yaşındaki Portekizli teknik adam, sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe ile yollarını ayıracak.

Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin başında tüm kulvarlarda 49 maça çıkarken 33 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 2.22 puan ortalaması tutturdu.

Jorge Jesus yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'ne Son 16 turunda veda eden, Süper Lig'de ise son 2 haftaya 2. sırada giren sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise finale yükseldi.

FENERBAHÇE TITE İLE MASAYA OTURUYOR!

Sarı-lacivertlilerin Jorge Jesus sonrasında takımı Brezilya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Tite'ye emanet etmek istediği, Tite'yle de Fenerbahçe'nin dışında Olympiakos ve Al-Hilal'in ilgilendiği belirtildi.

Son olarak Brezilya Milli Takımını çalıştıran Tite, 2022 Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda ettikten sonra görevinden ayrılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Tite Suudi Arabistan Milli Takımı Fenerbahçe transfer haberleri