Cengiz Ünder'den imza sonrası ilk açıklama: "Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum"

Fenerbahçe
Cengiz Ünder'den imza sonrası ilk açıklama: "Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum"

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan kadrosuna kattığı milli futbolcu Cengiz Ünder, sarı-lacivertli kulübe imza attığı için kendisini çok mutlu ve gururlu hissettiğini söyledi.

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'i 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığını ve milli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

İmza sonrasında ilk açıklamasını kulüp resmi İnternet sitesine yapan Cengiz Ünder, "Uzun uğraşlar sonucu burada olmak gerçekten benim için mutluluk verici, gurur verici bir şey. Sürekli menajerimle konuşmalarımızda kulüpteki yöneticilerimizle birlikte geçen bu süreçte herkesin bana karşı duruşu çok güzeldi. Şu an Fenerbahçe'deyim, çok mutluyum. Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Bir an önce takım arkadaşlarımla antrenmana, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Fenerbahçe taraftarına ayrı bir parantez açan Ünder, "Buraya gelmeden önce taraftarın desteğini çok fazlasıyla hissettim. Bu beni gerçekten derinden etkiledi. Türkiye'ye ayak bastığım andan itibaren de hepsi yanımda oldu. Sağ olsunlar havalimanına geldiler, bu benim için çok önemli. Onlar için, bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Bir an önce onların karşısında formayı giymek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Cengiz Ünder Marsilya Fenerbahçe transfer haberleri