Fenerbahçe'ye Hjulmand transferinde rakip çıktı

Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Hjulmand transferinde rakip çıktı
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Lecce'nin Danimarkalı orta saha oyuncusu Morten Hjulmand için Portekiz devi Sporting devreye girdi.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Hjulmand için Lecce'ye 10 milyon Euro bonservisin yanı sıra Joao Pedro'yu bonservisiyle vermeyi teklif etti.

Danimarkalı orta saha oyuncusu için 18 milyon Euro civarında teklif bekleyen Lecce, sarı-lacivertlilerin bu teklifini kabul etmedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz günlerde Manuel Ugarte'yi 60 milyon Euro'ya PSG'ye satan Portekiz devi Sporting, Ugarte ile aynı bölgede oynayan Morten Hjulmand'ın transferi için devreye girdi.

Yeşil-beyazlıların henüz bir teklifte bulunmadığı ancak para sıkıntısı yaşamayacakları için transferi kısa sürede bitirebileceği belirtiliyor.

Daha büyük bir kulüpte oynamak ve Avrupa kupalarında boy göstermek istediği için kulüpten ayrılacağını açıklayan 24 yaşındaki Hjulmand'ın Lecce ile 1+1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

2020/2021 sezonunun devre arasında yalnızca 170 bin Euro karşılığında transfer edilen Hjulmand, İtalyan ekibinde geçirdiği 2.5 yılda 95 resmi maçta görev yaparak takımın değişilmezlerinden oldu ve bu süreçte 9 da asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Morten Hjulmand Lecce Fenerbahçe transfer haberleri Sporting