Fenerbahçe'den Nuraly Alip yalanlaması

Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Nuraly Alip yalanlaması
Zenit

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Zenit'in Kazak stoperi Nuraly Alip için teklifte bulundukları yönündeki haberleri yalanladı.

Fenerbahçe'nin Zenit forması giyen Kazak stoper Nuraly Alip için Rus kulübüne 3 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Rus haber portalı Sport-Express'in iddiaları sormak için ulaştığı Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, "Söylentiler kesinlikle doğru değil, Nuraly Alip için Zenit'e herhangi bir teklifimiz olmadı" açıklamasını yaptı.

SÜPER LİG'E TRANSFER OLURSA 'YERLİ' STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Beşiktaş'ın transferi için bir süredir görüşmelerde bulunduğu 23 yaşındaki Kazak stoper, Süper Lig'e transfer olursa TFF'nin mavi kart kuralı doğrultusunda yerli statüsünde oynayacak.

ZENIT 5 MİLYON EURO İSTİYOR

Zenit, kulüple 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Nuraly Alip için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

NURALY ALİP'İN KARİYERİ

22 Aralık 1999'da Aktav'da doğan Nuraly Alip, kariyerine ülkesinin Kairat Almaty takımında başladı. Burada A takıma yükselen Nuraly 4 sezonda 103 maça çıktı, 5 kez gol sevinci yaşadı, 4 asist üretti.

Yaklaşık 1.5 yıl önce 2 milyon Euro karşılığında Zenit'e transfer olan Nuraly Alip, Rus kulübünde bugüne dek 27 maçta görev yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Nuraly Alip Zenit Beşiktaş Fenerbahçe transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri