Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferindeki son durum

Fenerbahçe Transfer Milan

Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği Milan forması giyen Rade Krunic için görüşmelerin yapıldığını belirtti ve transferdeki detayları anlattı.

Milan oyuncusu Rade Krunic'le ilgili transfer iddialarını değerlendiren Sercan Hamzaoğlu, mesleğin iyice ayağa düştüğünü söyledi.

Oyuncunun sözleşmesi olduğunu, Fenerbahçe'nin Milan'la oturup anlaşmadan oyuncuyla masaya oturmayacağını kaydetti.

Geçen sene Fenerbahçe 10 milyon, Lyon 12 milyon euro önerdi ancak Milan oyuncuyu vermedi" diyen Sercan Hamzaoğlu, şu anda Milan'la görüşüldüğünü ancak 10 milyon euro üzerinde bir rakam istendiğini belirtti.

Hamzaoğlu, Milan 4 milyon euro bandına inerse transferin gerçekleşebileceğini de sözlerine ekledi.

Hamzaoğlu, Krunic transferinde yaşanan gelişmelerin detaylarını şu şekilde aktardı:

"Rade Krunic'in 1.5 yıl daha Milan'da sözleşmesi var. Fenerbahçe, Milan'la görüşmeden Krunic'le masaya oturmaz. Fenerbahçe sezon başında da çok Krunic'i istemişti. Milan'a Lyon'dan 12 milyon euro teklif yapıldı fakat Milan bırakmadı. Oyuncu Milan'dam ayrılmak istiyor. Milan kulübü de 'hala ilgileniyorsanız yeniden görüşebiliriz' mesajını Fenerbahçe'ye gönderdi.

"TOPLAM MALİYETİ 14 MİLYON EURO'YU BULABİLİR"

Yine 10 milyon euro'dan açıldı kapı, Fenerbahçe maksimum 4 milyon euro'ya çıkarabilir teklifini. Milan bu rakama inerse transfer gerçekleşebilir. Krunic'in Fenerbahçe'den 2.5-3 milyon euro bandında bir maaş beklentisi var. Fenerbahçe Krunic'in maaş beklentisini karşılayabilecek düzeyde.

Transfer bu şartlarda gerçekleşirse Krunic'in Fenerbahçe'ye 4 yıllık maliyeti toplamda 14 milyon euro'yu bulabilir. Fenerbahçe için Krunic olmazsa olmaz değil. Fenerbahçe bu rakamların üstüne çıkmamaya kararlı."

Kaynak: Haber Global TV