FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLUYOR! Anadolu Efes Galatasaray Nef Tivibu, TRT şifresiz canlı izle!

Fenerbahçe Beko Galatasaray Anadolu Efes basketbol TRT
FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLUYOR! Anadolu Efes Galatasaray Nef Tivibu, TRT şifresiz canlı izle!

Galatasaray Nef Anadolu Efes maçı ile birlikte ING Basketbol Ligi maçında heyecan devam ediyor. Galatasaray Nef'in Anadolu Efes takımı ile karşı karşıya geleceği maçı canlı izleyebileceğiniz link haberimizde. Galatasaray Nef Anadolu Efes maçı canlı izle...

Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı ile birlikte ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final serisinde Anadolu Efes'in Galatasaray Nef'le arasındaki 5. maçı (Final Maçı) bugün oynanacak. Bu maçın galibi ile Fenerbahçe Beko finalde karşı karşıya gelecek. Haberimiz içerisinde karşılaşmaya yönelik merak edilenleri ve Anadolu Efes'in Galatasaray Nef'le oynayacağı maçı canlı izlemek için gerekli linki bulabilirsiniz...

BASKETBOLDA FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLUYOR!

Turkish Airlines Euroleague'i şampiyon tamamlayan Anadolu Efes, rotasını ING Basketbol Süper Ligi'ne çevirdi.

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Anadolu Efes'i 86-81 mağlup ederek seride durumu 2-2'ye getirmişti.

Bunun sonucunda tüm gözler finale yükselecek takımı belirleyecek olan serinin 5. ve son maçına çevrilmiş durumda.

Normal sezonu 2. sırada bitiren Anadolu Efes, play-off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka'ya üstünlük kurarak adını yarı finale yazdırmıştı.

Ligde 3. sırada yer alarak playoff oynama hakkı elde eden Galatasaray Nef ise çeyrek finalde Bahçeşehir Koleji'ne üstünlük kurarak yarı finale kaldı.

EFES CİMBOM

GALİBİYET SAYISINDA EFES, GALATASARAY'I GEÇİYOR

Anadolu Efes ile Galatasaray Nef arasında bugüne kadar oynanan 119 karşılaşmada Efes, 89 galibiyet ve 30 mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Ligi'nde oynanan 110 karşılaşmada Anadolu Efes 81 galibiyet alırken, Galatasaray 29 kez sahadan galip ayrıldı.

Türkiye Kupası'nda iki takım arasında oynanan sekiz karşılaşmanın yedisinden Anadolu Efes galibiyet ile ayrılırken, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes ve Galatasaray Nef arasında bugüne kadar oynanan tek karşılaşmayı Anadolu Efes kazandı.

EFES CİMBOM SERİSİ 2-2

Toplamda üç galibiyet alan takımın finale yükseleceği eşleşmede 2-2 eşitlik bulunuyor.

Galatasaray Nef, serinin birinci maçını 105-70, dördüncü müsabakasını ise 86-81 kazandı. Anadolu Efes ise ikinci mücadeleden 91-77, üçüncü karşılaşmadan da 71-64 galip ayrıldı.

Müsabakayı kazanacak takım, finalde Fenerbahçe Beko'nun rakibi olacak.

Normal sezonda oynanan iki maçta taraflar birer galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıda Galatasaray Nef deplasmanda rakibini 92-85 yenerken, Anadolu Efes ikinci yarı oynanan maçta parkeden 103-91'lik galibiyetle ayrıldı.

ANADOLU EFES GALATASARAY NEF MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Nef Anadolu Efes Play-Off yarı final maçı bu akşam oynanacak ve Tivibu Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak

ANADOLU EFES GALATASARAY NEF MAÇI CANLI İZLE

Saat 19:00'da başlayacak olan mücadele Tivibu Spor ve TRT Spor Yıldız kanallarından naklen yayınlanacak.

ANADOLU EFES GALATASARAY NEF MAÇI CANLI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Anadolu Efes Galatasaray Nef şifresiz canlı maç izle canlı maç izle Anadolu Efes Galatasaray Nef şifresiz izle Anadolu Efes Galatasaray Nef maçı canlı izle justin tv izle selçuksports hd izle taraftarium24 izle Tivibu Spor 2 canlı izle canlı izle TRT Spor Yıldız izle