Leonardo Bonucci, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe transfer haberleri İtalya Serie A
Leonardo Bonucci, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yle anlaşmaya vardığı, İtalyan stoperin bugün İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. İşte Bonucci transferinin tüm detayları...

Fenerbahçe, Bonucci transferinde mutlu sona ulaştı.

İtalyan muhabir Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin bir süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Leonardo Bonucci, kulübü Union Berlin'le sözleşme feshi konusunda anlaşmaya vardı.

Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen İtalyan stoperin Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağı, sarı-lacivertli kulüpten 6 ay için 1 milyon 300 bin Euro maaş alacağı kaydedildi.

Öte yandan Union Berlin'in de sözleşmenin feshi karşılığında bir miktar tazminat alacağı belirtildi.

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU!

36 yaşındaki İtalyan stoper bugün saat 18:30'da İstanbul'da olacak. 

FENERBAHÇE'DEN KAP AÇIKLAMASI GELDİ!

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir." ifadeleri kullanıldı.

BONUCCI'NİN KARİYERİ

Inter altyapısından yetişen Bonucci sonrasında Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Milan, Juventus ve son olarak Union Berlin formalarını giydi.

Kulüp düzeyinde bugüne dek 666 resmi maça çıkan Bonucci, 46 gol atıp 12 de asist üretti.

İtalya Milli Takımı'nda da 121 maçta görev yapan 36 yaşındaki tecrübeli savunmacı, milli forma altında 8 gol - 7 asistlik performans sergiledi.

Kariyerinde 9 Serie A şampiyonluğu ve İtalya Milli Takımı ile 1 kez Avrupa şampiyonluğu bulunan Bonucci, 2016 yılında İtalya'da yılın futbolcusu seçilmişti.