Fenerbahçeli eski yönetici Pirşen'den olay açıklama! Trabzonspor, Arda Güler için teklifte bulundu

Fenerbahçe Trabzonspor transfer haberleri
Fenerbahçeli eski yönetici Pirşen'den olay açıklama! Trabzonspor, Arda Güler için teklifte bulundu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Alper Pirşen, sarı lacivertlilerin yükselen yıldızı Arda Güler'den bahsetti. Pirşen'in verdiği bilgiye göre Trabzonspor sezon başında Arda Güler'e talip oldu.

Fenerbahçe'de Sportif Hukuk İşleri ve Futbol Altyapı'dan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi Alper Pirşen, sarı lacivertlilerin son günlerde yıldızı parlayan ismi Arda Güler'den altyapıdaki görevinden ayrılan Serhat Pekmezci'ye kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

TFF TEKNİK OLARAK 28 ŞAMPİYONLUĞU REDDETTİ

Sosyal medya uygulaması olan Twitter'de bir sohbet odasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe eski yöneticisi Pirşen, 'Federasyon şu ana kadar cevap vermediği için teknik olarak 28 şampiyonluk talebimizi reddettiklerini söyleyebiliriz.' sözlerini kullandı. Genç oyuncuların oynaması hakkında fikirlerini de paylaşan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi, 'Sırf genç diye oyuncu oynatamayız, biz yarışmacı bir kulübüz' sözlerini kullandı.

arda güler transfer

AİLESİ, ARDA GÜLER'İ ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK OLARAK GÖRMÜYOR

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Pirşen, sarı lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'in ailesine de övgü dolu sözler kullandı Pirşen sohbet odasındaki konuşmasına şu sözlerle devam etti: 'Arda Güler'in ailesiyle konuştum. 'Ömer Faruk ile yaşananların ardından siz Fenerbahçe altyapısının imajı için son kalesiniz' dedim. Arda'nın en büyük şansı ailesi. Onu koruyup kolluyorlar. Altın yumurtlayan tavuk gibi görmüyorlar, çok olgunlar.'

TRABZONSPOR SEZON BAŞINDA ARDA GÜLER'İ KİRALAMAK İSTEDİ

Pirşen, Arda Güler'in altyapıda bilinen bir futbolcu olduğunu belirterek 'Arda öyle bilinmeyen bir oyuncu değildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı.' şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

fenerbahçe Alper Pirşen Arda Güler transfer haberleri son dakika Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor