Fenerbahçe'den 'Bruma' bombası! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe Galatasaray
Fenerbahçe'den 'Bruma' bombası! İstanbul'a geliyor

Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven'da forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma, önümüzdeki sezon kiralık olarak Fenerbahçe'de oynayacak.

İlk transferini Lincoln Henrique ile yapan Fenerbahçe, gece yarısı operasyonuyla Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma'yı da kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertlilerden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

HOLLANDA MEDYASINDAN '4 MİLYON EURO BONSERVİS' İDDİASI

Eindhovens Dagblad muhabiri Rik Elfrink'in haberine göre; Fenerbahçe, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Bruma'yı transfer etmek için PSV Eindhoven'a 4 milyon Euro civarında teklifte bulundu.

Portekizli kanat oyuncusunun PSV ile sözleşmesini uzatarak, zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte Fenerbahçe'ye transfer olması bekleniyor.

GALATASARAY'DA 85 MAÇTA 36 GOLE DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI

Futbola Sporting Lizbon alt yapısında başlayan Bruma, 2013 yazında 13 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray formasıyla 85 maça çıkan Bruma, 36 gole doğrudan katkı (15 gol - 21 asist) sağlamış ve 2017 yazında 15 milyon Euro karşılığında Leipzig'e satılmıştı.

27 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon PSV formasıyla 46 resmi maça çıktı, 10 gol atıp 4 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Bruma Galatasaray PSV Eindhoven Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri