Fenerbahçe'de stoper transferinde yeni hedef Gustavo Henrique!

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de stoper transferinde yeni hedef Gustavo Henrique!

Kim Min-Jae ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Güney Koreli yıldızın yerine düşündüğü Fluminenseli Nino'dan yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçti ve Jorge Jesus'un tavsiyesi doğrultusunda Flamengolu Gustavo Henrique için Brezilya temsilcisiyle ilk teması kurdu.

Globo Esporte'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin talip olduğu Brezilyalı stoper Nino için kulübü Fluminense 8 milyon Euro bonservis talep etti. İstenen bedeli çok yüksek bulan sarı-lacivertliler bu transferde geri adım attı ve teknik direktör Jorge Jesus'un tavsiyesi doğrultusunda Flamengo'da forma giyen Gustavo Henrique için temaslara başladı.

Fenerbahçe'nin görüşmeleri hızlandırmak için Flamengo'dan kendilerine bir fiyat iletmelerini istediği, Flamengo'nun da Willian Arao'da olduğu gibi 3 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu belirtildi.

Futbola Santos altyapısında başlayan Gustavo Henrique, 3 yıl önce bedelsiz olarak Flamengo'ya transfer oldu. Profesyonel kariyerinde 219 resmi maça çıkan Henrique, 15 gol atıp 5 de asist üretti.

29 yaşındaki tecrübeli savunmacının Flamengo ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Nino Gustavo Henrique Flamengo Fluminense Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe stoper transferi Fenerbahçe transfer listesi