Jorge Jesus'tan Kim Min-jae itirafı: "Bizim için ağır bir darbe oldu!"

Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Kim Min-jae itirafı: "Bizim için ağır bir darbe oldu!"

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Kim Min-jae'nin takımdan ayrılacak olmasının kendileri için ağır bir darbe olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla temsilcimiz Fenerbahçe, Polonya'da karşı karşıya gelecek.

Zorlu maç öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, basın toplantısı düzenledi.

Geçen sezon Benfica'nın başında Dinamo Kiev'e karşı oynadığını hatırlatan Jesus, "Ben onları iyi tanıyorum, geçen sene onlara karşı oynadım. Lucescu'ya çok büyük saygı duyuyorum, iyi bir arkadaşlığımız var. Umarım yine kazanan ben olurum. Rakibin oyuncularının yüzde 80'i Ukrayna Milli Takımı'nın oyuncusu. Zor anlar olacaktır ama biz iyi çalıştık. Onların kalitesine sahada cevap vermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yavaş yavaş birbirlerini tanıdıklarına dikkat çeken Jesus, "Yaklaşık 4-5 haftadır takımla çalışıyoruz. Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz. Pozitif düşünceye sahip, kaliteli bir takım oluşturmak istiyoruz. Rakibimiz Dinamo Kiev'in 4-5 yıldır birlikte oynadığını biliyoruz." dedi.

Ukrayna'daki durum sorulan tecrübeli teknik adam, "Ukrayna'da olanları hepimiz biliyoruz. Umarım maçta sporun dışında olaylar yaşanmaz. Hepimiz orada olanlara saygı duyuyoruz, acılarını paylaşıyoruz" diye konuştu.

JORGE JESUS'TAN KIM MIN-JAE AÇIKLAMASI

Kim Min-jae'nin takımdan ayrılacak olmasının kendileri için ağır bir darbe olduğunu söyleyen Jesus, "Kim Min-jae'nin gidişinin bizim için ağır bir darbe olduğunu söyleyebilirim. Sözleşmesindeki çıkış bedeli ödeneceği için Fenerbahçe'nin bu durumda yapabileceği bir şey yok. Takımda kaliteli oyuncularım var ama onun özelliklerini inkar edemeyiz."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Kim Min-Jae Fenerbahçe transfer haberleri