Fenerbahçe'de orta saha arayışı sürüyor: Sofyan Amrabat transferinde son durum ne?

Sofyan Amrabat Fenerbahçe Transfer transfer haberleri Sercan Hamzaoğlu

Ligdeki ilk engeli olan Adana Demirspor maçını kayıpsız geçen Fenerbahçe'de orta saha arayışı sürüyor. Sarı-lacivertlilerin listesinde yer alan Sofyan Amrabat ile ilgili son gelişmeleri aktaran Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu "15 milyon euro net bonservis istemişler" dedi.

Trendyol Süper Lig açılışını evinde Adana Demirspor'u 1-0'la geçerek 3 puanla yapan Fenerbahçe'de Fred'in sakatlığı sonrası orta saha arayışları sürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Fred'in yerinde denediği Rade Krunic'in yetersiz kalması sebebiyle farklı kombinasyonlar denediği orta alana mutlaka bir takviye yapılması gerektiğini yönetime iletti. Sarı-lacivertlilerin orta saha transfer listesinde yer alan Sofyan Amrabat ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Manchester United'da kiralık olarak forma giyen ve şu anda bonservisi Fiorentina'da bulunan Faslı oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olup olmayacağıyla ilgili durumu belirsizliğini koruyor.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Amrabat transferiyle ilgili aldığı durumları Futbol Global programında paylaştı. Oyuncu için net 15 milyon euro bonservis istendiğini belirten Hamzaoğlu, "Amrabat ile bir görüşme yaptılar. Maliyetlerini de göz önüne aldıkları zaman o parayı bu futbolcuya mı verelim başka bir oyuncuya mı verelim kısmında düşünüyorlar. Çünkü benim duyduğum 15 milyon euro net bonservis istemişler, oyuncu da 4 milyon euro maaş istemiş. Bu maliyetlere baktığınız zaman bu oyuncu da karar kılarlar mı çünkü hocanın olmazsa olmazı değilmiş. Amrabat da olabilir, bir-iki isim daha listesinde var. O da yönetime sunmuş. Fenerbahçe şimdi burada net bir karar verecek." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat ile bir görüşme yaptığını da belirten Sercan Hamzaoğlu, "Sayın Acun Ilıcalı Amrabat ile 3-4 defa telefonda görüştü. Oyuncunun menajeri Mahmudi ile de 3-4 defa konuştu. Oyuncu tarafından bizzat bunu doğrulattım, bu taraftan da doğrulattım. Yani Fenerbahçe bir konuştu, etti, bir durumuna baktı" dedi.