Fenerbahçe'de Luan Peres belirsizliği! 2-3 ay sahalardan uzak kalabilir

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe'de Luan Peres belirsizliği! 2-3 ay sahalardan uzak kalabilir
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'de sakatlığı süren isimlerden Luan Peres'in ameliyat olması halinde takımdan 2-3 ay süreyle uzak kalabileceği ve sözleşmesinin dondurulabileceği ileri sürüldü.

Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Süper Lig'de uygulanan 14 yabancı oyuncu kuralı doğrultusunda takımdaki yabancı futbolcu sayısını azaltmaya çalışıyor.

Sarı-lacivertli kulübün kadrosunda şu anda 17 yabancı oyuncu bulunurken; bu durum 3 isimle yolların ayrılması veya bu isimlere lisans çıkarılamaması anlamına geliyor.

Fenerbahçe'nin bir yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katması durumunda yol ayrımına gidilmesi gereken futbolcu sayısı 4'e yükselecek. Kasım ayına kadar takıma katılması beklenmeyen Lincoln Henrique'nin sözleşmesinin dondurulması bekleniyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Brezilyalı stoper Luan Peres'in de sözleşmesi dondurulabilir.

Haberde sakatlığı süren Luan Peres'e doktorların ameliyat önerdiği ve operasyonun gerçekleştirilmesi halinde ise 29 yaşındaki oyuncunun en az 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin de Peres'in ameliyat olması halinde sözleşme dondurma ihtimalini düşündüğü belirtildi.

Peres, geçtiğimiz sezon başında Marsilya'dan transfer olduğu Sarı-lacivertli kulübün UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Rennes ile yaptığı maçta ciddi bir sakatlık geçirmiş ve sahalardan uzun bir süre uzak kalmıştı.

Luan Peres, Fenerbahçe formasıyla toplamda 23 karşılaşmada süre alırken, 1 gol - 1 asistlik performans ortaya koymuştu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri