Arda Güler performansıyla tam not aldı

Fenerbahçe
Arda Güler performansıyla tam not aldı

Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Hatayspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Arda Güler, sarı-lacivertli formayla ligde ilk kez 11'de sahne aldı ve performansıyla alkış topladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertli takımda 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Arda Güler, kariyerinde ilk kez Süper Lig'de bir maça ilk 11'de başladı. 

Daha önce 3 Süper Lig, 2 Avrupa Ligi, 1 kez de Konferans Ligi'nde olmak üzere toplam 6 maçta oyuna sonradan dahil olup sahada kaldığı 61 dakikada 2 asist üreten genç oyuncu, Hatayspor karşısında sergilediği performansla da alkış topladı.

ARDA GÜLER'İN HATAYSPOR KARŞISINDAKİ PERFORMANSI

Sahada kaldığı 73 dakikada yüzde 90 pas isabetiyle oynayan Arda Güler, girdiği 22 ikili mücadelenin 14'ünden galip ayrıldı, 8 sahipsiz top kazandı, 3 top kaptı, 8 de çalım attı.

Genç futbolcu 73. dakikada yerini Mert Hakan'a bırakırken sarı-lacivertli taraftarlardan uzun süre alkış aldı.

GÜLÜMSETEN DİYALOG: "SEN Mİ VURACAKSIN ABİ?"

Karşılaşmanın 6. dakikasında Hatayspor ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruşta topuan başına Arda Güler ve Serdar Dursun geldi.

Duran topları kullanmak için büyük istek gösteren genç yıldız ile Serdar Dursun arasında yaşanan diyalog mücadelenin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Genç futbolcunun, Serdar Dursun'a 'Sen mi vuracaksın abi?' dediği görüntüler yayıncı kuruluş tarafından ekranlara getirildi. Yaşanan bu diyalog sosyal medyada gündem olurken, frikiği Serdar Dursun kullandı ve Hatayspor kalecisi Munir zorlanmadan topu kontrol etti.

Arda Güler, daha önce de Sosa ile benzer bir diyalog yaşamış ve frikiği kullanamamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler fenerbahçe Serdar Dursun Arda Güler performansı Arda Güler istatistik