Serdar Dursun penaltı kullanırken ıslıklandı

Fenerbahçe
Serdar Dursun penaltı kullanırken ıslıklandı

Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Hatayspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de takımın iki golüne de imzasını atan Serdar Dursun, maçtaki ilk penaltıyı kullanacakken, penaltıyı genç futbolcu Arda Güler'in kullanmasını isteyen sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geldi.

Zorlu mücadelesinin 65. dakikasında Miguel Crespo, Hatayspor ceza sahası içinde yerde kalınca hakem Yasin Kol tereddütsüz şekilde penaltı noktasını gösterdi.

Fenerbahçe taraftarı, topu Serdar Dursun'un aldığını görünce Arda Güler’in penaltıyı kullanması için tezahüratlarda bulundu. Daha sonra Serdar Dursun topu alıp penaltı noktasına dikincr sarı-lacivertli taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kaldı. Tüm bu yaşananların ardından penaltıyı kullanan Serdar Dursun, 67. dakikada meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Serdar Dursun, golün ardından tribünlere Arda Güler'i göstererek genç futbolcuyu alkışlattı.

30 yaşındaki golcü futbolcu, karşılaşmanın 81. dakikasında bir penaltıyı daha gole çevirdikten sonra 87. dakikada yerini Burak Kapacak'a bıraktı.

24 MAÇTA 11 GOLE DİREKT KATKI

Sezon başında Darmstadt 98'den bedelsiz olarak transfer edilen Serdar Dursun, Fenerbahçe formasıyla şimdiye dek çıktığı 24 resmi maçta 9 gol atıp 2 de asist üreterek 11 gole doğrudan katkı sağladı.

Serdar Dursun Fenerbahçe Hatayspor maçında 2 penaltı golü kaydetti

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Serdar Dursun Arda Güler Serdar Dursun gol sayısı