Fenerbahçe yeni yıldızını buldu, 10 milyon Euro teklif ettiler

Fenerbahçe Transfer Arda Güler
Fenerbahçe yeni yıldızını buldu, 10 milyon Euro teklif ettiler

Arda Güler'i Real Madrid'e gönderen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin, Dinamo Moskova'nın Polonyalı oyuncusu Sebastian Szymanski için 10 milyon Euro teklif yaptığı iddia edildi.

Edin Dzeko, Ryan Kent ve İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna katarak transfere hız bir giriş yapan Fenerbahçe çalışmalarına devam ediyor.

Arda Güler'i Real Madrid'e gönderen Sarı-lacivertliler '10' numara pozisyonunda arayışlarına devam ediyor.

Polonya basınından Meczyki'nin haberine göre; Fenerbahçe, Polonyalı 10 numanın peşine düştü.

Kanarya, geçen sezonu Hollanda Ligi'nde şampiyon olan Feyenoord'da kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'nin peşinde.

Bonservisi Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova'da olan Polonyalı futbolcu için Feyenoord ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu fakat transferde avantajlı tarafın Sarı-lacivetli ekip olduğu belirtildi.

Ukrayna-Rusya arasında yaşanan gerilim dolayısıyla Hollanda ekibinin Rus ekibine ödemeyi ulaştırmakta zorluk yaşadığını bu faktörden dolayı İsmail Kartal'ın ekibinine elinde önemli bir koz olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin Szymanski için 10 milyon Euro civarında bir teklifte bulunduğu ve Dinamo Moskova'nın da bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Szymanski geçen sezon Feyenoord formasıyla 40 maçta süre alırken 10 gol, 7 asistlik bir performans sergileyerek şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika