Fenerbahçe ve Real Madrid Arda Güler transferini duyurdu! İşte ödenecek bonservis bedeli

Fenerbahçe Arda Güler Real Madrid
Fenerbahçe ve Real Madrid Arda Güler transferini duyurdu! İşte ödenecek bonservis bedeli

Fenerbahçe, Arda Güler'in İspanyol devi Real Madrid'e transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada İspanyol devinin Arda transferi için Sarı-lacivertlilere ödeyeceği bonservis bedeli de yer aldı.

Fenerbahçe, milli futbolcu Arda Güler'in Real Madrid'e transferi konusunda resmi görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüp, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Euro bonus bedeli ödenecektir. 

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

REAL MADRID'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

İspanyol devi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Real Madrid CF ve Fenerbahçe SK, kulübümüze altı sezon daha bağlı kalacak olan oyuncu Arda Güler'in transferinde anlaşmaya vardı.

Yarın 7 Temmuz Cuma öğlen (yerel saat) 12:00'de Real Madrid City'de Arda Güler'in Real Madrid'in yeni futbolcusu olarak takdim töreni yapılacak.

Ardından Arda Güler medya karşısına çıkacak."

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Fenerbahçe transfer haberleri fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Arda Güler Real Madrid