Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını Trabzonspor Basel maçı için bilet almaya çağırdı

Galatasaray Fenerbahçe Trabzonspor Kahramanmaraş Depremi UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını Trabzonspor Basel maçı için bilet almaya çağırdı

Fenerbahçe, taraftarlarını Trabzonspor-Basel maçı için bilet almaya davet etti. Peşinden Galatasaray'dan da aynı çağrı geldi.

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor 16 Şubat 2023 tarihinde saat 20:45'te İsviçre'nin Basel takımıyla karşı karşıya gelecek.

Maçın biletleri tüm passolig kartlarıyla satın alınabilecek. 

Trabzonspor renk ve arma ayırmaksızın herkesi bu maça davet etmişti. Maçın bilet gelirlerinin tamamı depremzedelere gönderilecek.

Fenerbahçe bu çağrıya yanıt verdi. Sarı lacivertli ekip twitter'dan Trabzonspor'un mesajını paylaşacak "Yaralarımız sarmak için, tek yürek ve #HepBirlikte orada olacağız!" yazarak maçın biletlerinin satın alınabileceği Passolig web sitesinin linkini paylaştı. 

Sadece Fenerbahçe değil, Galatasaray da Trabzonspor'un paylaşımını alıntılayarak taraftarları Trabzonspor-Basel maçına bilet almaya davet etti. 

Galatasaray paylaşımında "Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin #HepBirlikte bordo mavi olalım!" yazdı.

MAÇIN REKLAM GELİRLERİ DE DEPREMZEDELERE GİDECEK

Öte yandan Acun Ilıcalı da Trabzonspor Basel maçının TV8'den yayınlanacağını ve maçın reklam gelirinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor basel maçı UEFA Avrupa Ligi futbol Kahramanmaraş depremi depremzedelere yardım