Vitor Pereira, Alanyaspor mağlubiyetini değerlendirdi: Rakibimiz yarım puanı bile hak etmedi

Fenerbahçe
Vitor Pereira, Alanyaspor mağlubiyetini değerlendirdi: Rakibimiz yarım puanı bile hak etmedi

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olarak lider Trabzonspor'un 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardından "Rakibimiz yarım puanı bile hak etmedi ama futbolun bazen adaleti olmayabiliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Kadıköy'de ağırladığı Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, çok baskılı oynadıklarını ve rakiplerini sahalarından çıkarmadıklarını belirterek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Her şeyimizi verdik. İki kere gelip iki gol attılar. Rakibimiz beraberliği, hatta yarım puanı bile hak etmedi ama futbolun bazen adaleti olmayabiliyor. Savaşmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Taraftarın Başkan Ali Koç ve Yönetim Kurulu'na, ve oyunculara gösterdiği tepkilerin sorulması üzerine Vitor Pereira, "Taraftarın tepkisi normal çünkü hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bizim taraftar için çalışmamız gerekiyor çünkü onlar bu kulübün ruhu. Bugün hepimizin üzgün olduğu bir gün ama bir sonraki maçta bunu telafi edip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Vitor Pereira Süper Lig Fenerbahçe - Alanyaspor maçı