İsmail Kartal: "Takımda saygın bir rekabet var"

İsmail Demir Fenerbahçe Konferans Ligi
İsmail Kartal: "Takımda saygın bir rekabet var"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının UEFA Konferans Ligi'nde Maribor'u deplasmanda 3-0 yenerek bir üst tura yükseldiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının Maribor'u 3-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu

İsmail Kartal, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Güzel oyun ve skorla buradan ayrılıyoruz. Oyuncularım verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdi. Ülke puanına katkı sağladığımız için mutluyuz.

Takım içinde saygın bir rekabet var. Bu da kalitemizi artırıyor. Yerli ve yabancı oyuncularımızın hepsinde gelişim var. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz.

Twente gibi iyi bir takıma karşı oynayacağız, tarihi bir kulüp. Dünya futbolunda yeri olan ve altyapıları iyi olan bir ülke. Onlara karşı en iyi şekilde hazırlanacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

"SAYGIN BİR REKABET VAR"

Üç günde bir maç oynamak kolay değil. Geçen sezon çok geç bitti, geç dönenler var, hala aramıza katılanlar var. Hepsini ayrı ayrı planlayarak hem lig hem Avrupa'ya hazırlanmak önemliydi. Taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Yerli ve yabancı bütün oyuncularımızda gelişim var. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Takım içinde çok güzel, saygın bir rekabet var. Bu maça gerçekten iyi hazırlandık. İstanbul'daki ilk maçta rakibi tanıdık ve burada da doğru analizler yaptık. Oyuncularım verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdiler.

"TÜM OYUNCULARDA MÜTHİŞ GELİŞİM VAR"

Yerli ve yabancı tüm oyuncularımda gelişim var. Jayden, Luan, Djiku iyi oynadı. Tadic'in kalitesi tartışılmaz. Szymanski de müthiş, üstüne koyuyor. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz.
Her oyuncumuzun sahada neler vereceğini biliyoruz. Çalışıyoruz. Takım içinde saygın bir rekabet var. Bu rekabet takım kalitesini artırıyor, başarıyı getiriyor. Oyuna mesela Bartuğ'u aldık. Oynatmak için fırsat kovalıyordum. Umut Nayir ile birlikte girdikten sonra iyi oynadılar.

Çalışarak hem yerli hem yabancı oyuncularımızın performanslarını yükseltiyoruz. Oyuncularımızla güzel bir iletişimimiz var. Onlar da biz de iyi çalışıyoruz. İşimiz bu zaten. Şimdi Samsun maçını düşünüyoruz. Sakat oyuncularımız var. Samet'in durumu var. Ferdi'nin ufak bir problemi var. Bakalım. Samsun maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz."

Kaynak: Haber Global TV

Maribor-Fenerbahçe Maçı Maribor fenerbahçe UEFA Konferans Ligi İsmail Kartal