İrfan Can Eğribayat: "Fenerbahçe'ye yakışmak için elimden geleni yapacağım"

Fenerbahçe Konferans Ligi
İrfan Can Eğribayat: "Fenerbahçe'ye yakışmak için elimden geleni yapacağım"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin Maribor'u 3-0 yendiği maçta bir penaltı kurtaran ve rakibine gol izni vermeyen İrfan Can Eğribayat, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi İrfan Can Eğribayat, takımının 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Maribor karşısında penaltı kurtarmayı başaran 25 yaşındaki kaleci, Fenerbahçe'ye yakışmak için elinden geleni yaptığını belirterek şunları söyledi:

"İlk Avrupa maçımdı bu. Buralara gelebilmek için çok çabaladım. İlk maçımda penaltı kurtarmak ayrı bir mutluluk oldu. Ben büyük Fenerbahçe'ye yakışmak için elimden geleni yapacağım.

İkinci yarı ben daha kaleye giderken direkt küfür etmeye başladılar. Ben 'sakin olun' dedim ama devam ettiler. Çakmak ve vida attılar. 'Atabilirsiniz' dedim ama hakemin görmesi gerekiyordu. Avrupa ülkesi diyorsunuz onlar bile durmuyorlar. Taraftarımıza ilk saldıranlar da onlarmış. Tabii ki kurtarışlar oldu ama takımca kazandık.

İnşallah böyle devam ederiz. Hem Avrupa'da hem ligde böyle başarılı sonuçlarla devam ederiz. Her maçtan önce penaltılara çalışıyoruz. Yüzde 80 sağa vuruyormuş oyuncu. İstatistiklere güvendim ve sağa atladım. Kurtarışlar tabii ki oldu ve olması için kaledeyiz. Fenerbahçe beni sağolsun bunları yapabilmem için beni transfer etti. Ben büyük Fenerbahçe'ye yakışmak için elimden geleni yapacağım."

Kaynak: AA

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Maribor-Fenerbahçe Maçı Konferans Ligi