Fenerbahçe tek eksikle Konyaspor karşısına çıkacak! İşte sarı-lacivertlilerin muhtemel 11’i

Fenerbahçe Konyaspor
Fenerbahçe tek eksikle Konyaspor karşısına çıkacak! İşte sarı-lacivertlilerin muhtemel 11’i

Fenerbahçe, lige verilen aradan sonra bu akşam erteleme maçında Konyaspor’u taraftarının önünde konuk edecek.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Bir maç eksikle lider Galatasaray’ın 9 puan gerisindeki Fenerbahçe, Konya karşısında hata yapmayıp puan farkını tekrar 6’ya düşürmeye çalışacak.

Teknik direktör Jorge Jesus’un sarı kart cezalısı Batshuayi’nin dışında Konya karşısında tüm oyuncuları hazır. Sakatlıktan dönerek takımla çalışmalara başlayan Pedro’nun kadroda olması bekleniyor. PFDK’nin bir maç ceza verdiği teknik direktör Jorge Jesus ise bu maçta yedek kulübesinde olamayacak.

MUHTEMEL 11

Sarı-lacivertlilerin son çalışmalarında Portekizli teknik adam dörtlü savunma üzerinde durdu.

Kalede kaptan Altay’ın yeri banko. Savunmanın sağında Ferdi, stoperlerde Samet ve Szalai’nin forma giymesi bekleniyor. Jesus sol bekte iste antrenman performansından çok memnun kaldığı yeni transfer Oosterwolde’ye formayı verebilir. Jorge Jesus’un antrenmanlarda Hollandalı genç oyuncuyla Lincoln’ü değiştirerek oynattığı öğrenildi.

Orta sahada Zajc ve Arao, kanatlarda ise İrfan Can Kahveci ve Rossi, ileri uçta ise King ve Valencia’nın oynaması bekleniyor.

Jesus, antrenmanlarda Emre Mor’a da ara ara as takımda şans tanıdı ancak genç oyuncuyu hamle oyuncusu olarak kullanmayı planlıyor.


Fenerbahçe’nin Konyaspor karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

Altay, Ferdi, Szalai, Samet, Oosterwolde (Lincoln), İrfan Can, Arao, Zajc, Rossi, King, Valencia

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Konyaspor