Fenerbahçe, Sebastian Giovinco'yla görüşüyor

Fenerbahçe
Fenerbahçe, Sebastian Giovinco'yla görüşüyor

Yeni sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçeli yöneticilerin, Al-Hilal forması giyen İtalyan forvet oyuncusu Sebastian Giovinco'yla görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Haber Global - Dış Haberler

İtalyan futbol portalı Tuttomercatoweb'in haberine göre; Avrupa'ya dönme isteği olan Sebastian Giovinco, Fenerbahçe'yle transfer görüşmelerine başladı.

İyi performansına ve yüksek maaşına rağmen Arabistan'da mutsuz olduğunun altı çizilen Giovinco'nun, son 5 yılını uzağında geçirdiği Avrupa'ya dönmek istediği, bunun için de başta İtalyan kulüpleri olmak üzere birçok kulüple transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği, bunlardan birinin de Sarı-Lacivertliler olduğu belirtildi.

2015-2019 yılları arasında Amerika 1. Futbol Ligi (MLS) takımlarından Toronto'nun formasını terleten ve burada çıktığı 142 maçta 134 gole direkt katkı (83 gol, 51 asist) sağlayarak performansıyla göz dolduran İtalyan forvet oyuncusu, biten sözleşmesinin ardından, geçen yıl Ocak ayında Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'e transfer olmuştu.

Hücumun her bölgesinde oynayabilen 'Atom Karınca' lakaplı İtalyan yıldız, Al-Hilal'de geçirdiği 1 yıllık süreçte ise 50 maça çıktı ve 26 gole direkt katkı (12 gol, 14 asist) sağladı.

33 yaşındaki oyuncunun Al-Hilal'le 1,5 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

 Fenerbahçe, Sebastian Giovinco'yla görüşüyor - Resim : 1

fenerbahçe Al-Hilal Fenerbahçe transfer haberleri