Fenerbahçe, Rodrigo Becao'ya kavuşuyor! Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde imza için Türkiye'ye geliyor

Fenerbahçe
Fenerbahçe, Rodrigo Becao'ya kavuşuyor! Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde imza için Türkiye'ye geliyor

Fenerbahçe'nin bir süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Udinese'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye'ye geliyor.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun özel haberine göre; Fenerbahçe, Udinese forması giyen Rodrigo Becao'nun transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Brezilyalı stoper bugün Venedik'ten kalkan uçağa binerek 23:45'te İstanbul'da olacak. Sağlık kontrollerinden geçecek, kontrollerde herhangi bir pürüze rastlanmaması durumunda kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.  Becao'nun gelişinin Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne denk gelmesi de dikkat çekti. 

Fenerbahçe'nin bu transfer için 10 milyon euro bonservis ödeyeceği iddia ediliyordu. Ancak Sarı-lacivertli ekip bu transfer için Udinese'ye 7,5 ila 8 milyon euro arası bir bonservis ödeyecek. Başkan Ali Koç ve ekibi uzun süren pazarlıklar sonucu bu transferi daha düşük bir bonservis bedeliyle tamamlamayı başardı. 

Dört yıl önce 1.5 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Udinese'de 4 sezoda 130 maça çıkan 27 yaşındaki Brezilyalı stoper, 6 gol - 3 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Rodrigo Becao Udinese Fenerbahçe transfer haberleri