Beşiktaş'ta Nicolas Pepe iddiası

Konferans Ligi Transfer Beşiktaş Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ta Nicolas Pepe iddiası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın Ante Rebic'in ardından önemli bir ismi daha kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi. Siyah-beyazlılar, Arsenal'den ayrılmaya hazırlanan Nicolas Pepe'yi transfer etmek istiyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. turunda Arnavutluk temsilcisi Tirana ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Hem Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek hem de Konferans Ligi'nde üst turlara yükselebilecek bir kadro kurmak isteyen Siyah-beyazlılar, hücum hattı için yıldız bir ismi daha gündemine aldı.

Sol kanat için Milan'dan Ante Rebic'i transfer eden Kara Kartal, sağ kanada ise Arsenal'den ayrılmaya hazırlanan Nicolas Pepe'yi düşünüyor.

Alman futbol portalı Transfermarkt'ın haberine göre; Nicolas Pepe, Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın.

28 yaşındaki oyuncunun Arsenal'le sözleşmesinin feshetmesinin ardından transfer sürecinin hız kazanması bekleniyor.

Fildişi Sahilli futbolcu geçtiğimiz sezonun Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'te kiralık olarak geçirmişti. Pepe, geçen sezon 28 maçta süre alırken 8 gol, 1 asistlik skor katkısı vermişti.

Nicolas Pepe, 2019'da tam 80 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer olmuş ve kulüp tarihinin en pahalı isimlerinden birisi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Nicolas pepe Arsenal