Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı! Logoda yıldız yer almıyor

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı! Logoda yıldız yer almıyor

Fenerbahçe'nin Puma ile forma sponsorluğu sözleşmesinin imzalandığı toplantıda, yeni sezon formaları da tanıtıldı. 

Fenerbahçe, forma sponsorluğu konusunda Puma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon formaları da bu toplantıda tanıtıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamasında, "Formalar, saat 15.00'ten itibaren hem online mağazalarımız hem de mağazalarımızda satışa çıkacak" dedi. Saat 15:00 itibarıyla Fenerium'da formalar 319 TL'den satışa sunuldu. Çubuklu formadaki Atatürk detayı da gözlerden kaçmadı. 

Ali Koç, fiyatlarla ilgili olarak, "Fiyatları belirlemede Fenerium'un daha fazla özgürlüğü var. Bu sene 319 TL. Diğer rakiplerimize baktığımızda daha yüksek bir ücret olabilirdi. Bu işbirliğinin bir evvelki işbirliğinden kârlılığı 5 misli. Formayı 5 misli fazla fiyata satmıyoruz. (gülerek)" dedi. 

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı! Logoda yıldız yer almıyor - Resim : 1

Fenerbahçe'de 3. formanın satışı 19 Temmuz'da yapılacak.

Ali Koç, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu sene formamızda yıldız yok. Daha önce dediğimiz gibi bizim derdimiz yıldız değil. Hakkımızı arıyoruz. Yönetim kurulu olarak karar verdik, artık yıldız kullanmıyoruz. Ne yazık ki bizim ülkemizde formalar gizli kalmıyor. Basına sızıyor. Bundan sonra ligin son maçında yeni sezon formalarını tanıtmak daha iyi olabilir. Avrupa'da böyle oluyor genelde."

Öte yandan yeni sezon formalarının tanıtımı yapılmadan kamuoyuna sızmasını eleştiren Koç, “Ne yazık ki formalar sızdı. Ben PUMA’ya rahatsızlıklarımı belirttim. Olacak iş değil, çok rahatsız olduk. PUMA’nın yerinde olsam reklam ajansımı değiştiririm. Belki de formaların lansmanını sezon bitmeden yapmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE YENİ SEZON FORMALARI

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı! Logoda yıldız yer almıyor - Resim : 2

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı! Logoda yıldız yer almıyor - Resim : 3

Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları tanıtıldı! Logoda yıldız yer almıyor - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Puma Fenerbahçe yeni sezon formaları forma fiyatı