Fenerbahçe, Lille maçı için Samandıra’ya kapandı

Fenerbahçe Sercan Hamzaoğlu UEFA Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı sonrası gözler hafta içi oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. maçında ağırlanacak Lille müsabakasına çevrildi. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun edindiği bilgilere göre sarı-lacivertliler maçın ardından Samandıra'ya kapandı.

Kadıköy'de Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden fakat oynanan oyunu taraftarlar tarafından pek beğenilmeyen Fenerbahçe'de gözler Salı gününe çevrildi. Sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. maçında evinde Lille ile karşı karşıya gelecek. Fransa'da ilk oynanan maçı 1-2 kaybeden Fenerbahçe'de bu kez sürpriz bir uygulamaya imza atıldı. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun edindiği bilgilere göre; Adana Demirspor maçından bir gün önce herkes eve gönderildi ve Adana Demirspor maçının ardından 2 gün boyunca Samandıra'da kamp yapılacağı ifade edildi.

Hamzaoğlu, Mourinho'nun Lille maçının önemine değindiğini vurgulayarak, "Mourinho 'O kadar önemli bir maç ki 2 gün boyunca biz oyuncularla Samandıra'da olmamız lazım' dedi. Hepsine tek tek rakibi anlatacaklar. Analizlerini, yardımcı hocaların hazırladıkları raporları bunların hepsini 2 gün boyunca hem taktik idmanı hem de birebir oyuncularla temas kurulacak. Ve Fenerbahçe'de dün maçtan sonra herkes, hiç görülmüş bir şey değil takım otobüsünü hiç kimse kullanmaz kendi araçlarıyla ayrılırlardı, hepsi otobüse bindiler. Hoca da bindi ve hep beraber Samandıra'ya geçtiler. 2 gün kapandı Fenerbahçe oraya. Tam anlamıyla Lille maçının kazanılabilmesi için bütün gayret, çaba buraya yoğunlaşacak Fenerbahçe'de" dedi.