Fenerbahçe için William Carvalho iddiası

Fenerbahçe
Fenerbahçe için William Carvalho iddiası

Takımı Portekizli teknik adam Jorge Jesus'a emanet etmeye hazırlanan Fenerbahçe'nin, Real Betis forması giyen orta saha oyuncusu William Carvalho'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek olan Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Portekiz gazetesi ABOLA'da Irene Palma imzasıyla yayımlanan habere göre, takımı Jorge Jesus'a emanet etmeye hazırlanan Fenerbahçe, 67 yaşındaki deneyimli teknik adamın eski öğrencilerinden William Carvalho'yu transfer etmek istiyor ve Carvalho da sarı-lacivertli takıma çok sıcak bakıyor.

Jorge Jesus'la Sporting Lizbon'da oynadığı dönemde 3 yıl birlikte çalışan 30 yaşındaki tecrübeli ön liberonun Real Betis'le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

İspanyol ekibinin Katar'da oynanacak 2022 Dünya Kupası'ndan sonra oyuncuyu bedelsiz olarak kaybetmek istemediği için Carvalho'yla sezon başlamadan sözleşme uzatmak istediği, Carvalho'nun ise gelen teklifleri değerlendirerek takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Dört sezondur La Liga ekiplerinden Real Betis formasını terleten Angola asıllı Portekizli orta saha oyuncusu, İspanyol ekibinde 135 maça çıktı 6 gol atıp 10 da asist üretti.

Jorge Jesus William Carvalho

William Carvalho Fenerbahçe Jorge Jesus ABOLA

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe William Carvalho Real Betis Jorge Jesus Fenerbahçe transfer haberleri