Fenerbahçe için Martial iddiası

Fenerbahçe transfer haberleri Manchester United
Fenerbahçe için Martial iddiası
DepoPhotos

Manchester United'la sözleşmesi bitecek olan Fransız forvet Anthony Martial için Fenerbahçe'nin devrede olduğu iddia edildi.

İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Manchester United'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız forvet oyuncusu Anthony Martial, menajerler aracılığıyla İtalyan devi Inter'e önerildi.

Forvet transferinde ilk iki sıraya Porto ile sözleşmesi sona erecek olan Mehdi Taremi ve Genoa'nın İzlandalı golcüsü Albert Gudmundsson'u koyan Inter'in bu öneriyi değerlendirmeye aldığı ancak transferde aceleci olmayacağı kaydedildi.

İtalyan gazetesine göre, Martial ile Türkiye'den Fenerbahçe ve Fransa'dan iki büyük kulüp ciddi şekilde ilgileniyor.

Manchester United, sözleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu bulunmasına rağmen Martial'le yola devam etmeyi düşünmüyor. 28 yaşındaki golcü futbolcu, Haziran ayında İngiliz kulübünden bedelsiz şekilde ayrılacak.

MARTIAL'İN MANCHESTER UNITED KARİYERİ

2015 yazında 60 milyon Euro'ya Monaco'dan transfer edilen Fransız santrfor, 9. sezonunu geçirdiği Manchester United'da bugüne dek 317 maça çıkarken 90 gol atıp 50 de asist üretti.

2021/22 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Sevilla'da geçiren Martial, İspanyol kulübünde ise 12 maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.