Fenerbahçe galibiyet serisini sürdürdü!

Fenerbahçe Göztepe
Fenerbahçe galibiyet serisini sürdürdü!

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Göztepe'yi her iki yarıda bulduğu birer golle 2-0 mağlup etti ve üst üste 5. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi konuk etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelenin henüz 4. dakikasında Serdar Aziz'in golüyle 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, soyunma odasına da bu skorla önde girdi.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Göztepe'de Moubandje, Rossi'yi ceza sahasında düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi, ardından Kamerunlu savunmacıyı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Fenerbahçe'de kazanılan penaltıyı Arda Güler 83. dakikada gole çevirdi ve farkı ikiye çıkardı.

Mücadelenin ilerleyen bölümünde başka gol olmadı ve karşılaşma 2-0 sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 5. galibiyetini alan ve yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Fenerbahçe puanını 62'ye yükseltti ve lider Trabzonspor'la olan puan farkını 11'e indirdi. Üst üste 10. kez mağlup olan Göztepe ise 27 puanla 19. sırada kaldı.

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak, Göztepe ise Gaziantep FK'ye konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Yasin Kol'un ilk düdüğüyle karşılaşmaya Fenerbahçe başladı.

4' Fenerbahçe'de Mert Hakan'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunma arasında iyi yükselen Serdar Aziz topu kafayla ağlara gönderdi, sarı-lacivertliler 1-0 öne geçti.

Serdar Aziz Fenerbahçe Göztepe gol sevinci

16' Fenerbahçe'de Rossi'nin ceza sahası dışından çektiği şutta top farklı şekilde auta çıktı.

18' Göztepe'de Soner'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği pasında Moubandje arka direkte kaleciyle karşı karşıya durumda şutunu çekti, Altay gole izin vermedi.

23' Fenerbahçe'nin Zajc ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

31' Fenerbahçe'de sakatlanan Pelkas oyuna devam edemiyor. Gözyaşlarını tutamayan Yunan orta saha oyuncusu yerini Szalai'ye bıraktı.

41' Göztepe'de Tijanic ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya durumda şutunu çekti, Altay topu ayaklarıyla kornere çeldi ve gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına konuk ekip Göztepe başladı.

80' Fenerbahçe'de Arda'nın ceza sahası sol bölgesinde sıfıra inerek içeri çevirdiği topa Rossi kale ağzında dokunamadı, Moubandje araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Yapılan VAR incelemesinin ardından Fenerbahçe penaltı kazandı, Göztepe'de Moubandje kırmızı kart gördü.

83' Fenerbahçe'de penaltıyı kullanan Arda Güler, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

Arda Güler Fenerbahçe gol sevinci Göztepe

Karşılaşma sona erdi, Fenerbahçe mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Göztepe Süper Lig Fenerbahçe Göztepe maçı canlı izle Fenerbahçe Göztepe canlı izle canlı maç izle beinsports izle Beinsports canlı Fenerbahçe maçı izle