Fenerbahçe efsanevi İtalyan stoperin peşinde

Fenerbahçe Transfer Süper Lig Juventus Almanya Bundesliga
Fenerbahçe efsanevi İtalyan stoperin peşinde
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin İtalyan futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe hem orta sahaya hem de savunmaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, Rodrigo Becao ve Luan Peres'in uzun süreyle sahalardan uzak kalması, Alexander Djiku'nun Gana Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda görev yapacak ve takımını yalnız bırakacak olması nedeniyle bir stoper transferi gerçekleştirmek istiyor.

İtalyan basınında yer alan haberlerde stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Gianluigi Longari'nin haberine göre; Fenerbahçe, İtalyan futbolunun efsanevi savunmacıları arasında yer alan Leonardo Bonucci ile ilgileniyor.

UNION BERLIN'DEN AYRILMAK İSTİYOR

Sezon başında uzun yıllar formasını giydiği Juventus'tan ayrılarak Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin'e imza atan ve devre arasında takımdan ayrılmak isteyen İtalyan futbolcuyu Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma ile görüşen fakat anlaşma sağlayamayan Bonucci'nin menajeri Lucci ile Sarı-lacivertliler arasında görüşmelerin sürdüğün iddia belirtildi. İtalya Serie A ekibi Genoa'nın da 36 yaşındaki stoper için ilgisinin olduğu fakat Fenerbahçe'nin bu transferde daha güçlü olduğu ifade edildi.

DZEKO'NUN ARDINDAN ONU DA TÜRKİYE'YE GETİRMEK İSTİYOR

Haberde Edin Dzeko'yu da Türkiye'ye getiren isim olduğu belirtilen menajer Lucci ile Fenerbahçe'nin temaslarının sürdüğü bildirildi. Tecrübeli stoper sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de tüm kulvarlarda toplamda 10 karşılaşmada süre alırken 1 gol kaydetti.

Juventus, Milan, Genoa gibi takımlarda forma giyen Bonucci toplamda 12 sezon oynadığı Juventus'ta Giorgio Chiellini ile savunmada kurduğu partnerlikle akıllarda yer edinmişti.