Fenerbahçe, Dominik Livakovic'in maliyetini duyurdu

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe, Dominik Livakovic'in maliyetini duyurdu
FOTOĞRAF: Fenerbahçe Resmi Twitter Hesabı

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'den kadrosuna kattığı Hırvat milli kaleci Dominik Livakovic için 6.65 milyon euro bonservis bedeli ve 950 bin euro bonus ödeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'den kadrosuna kattığı Dominik Livakovic için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde imza töreni düzenledi.

Hırvat milli kaleci kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'nin Livakovic’in transferi için Hırvat ekibi Dinamo Zagreb yetiştirme bedeli hariç 6.65 milyon euro ödeyeceği ve anlaşmada 950 bin euro'luk bonus maddesinin de olacağı belirtildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco da imza töreninde yer aldı.

Fenerbahçe'nin yeni file bekçisi Dominik Livakovic imza töreninde, “Harika hissediyorum. Dün ve bugün için teşekkür ediyorum. Haydi Fenerbahçe” dedi.

Sarı-lacivertli kulüpten paylaşılan mesajda "Dominik Livakovic’e 'Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Dominik Livakovic Dinamo Zagreb