Dominik Livakovic transferinde Volkan Demirel detayı

Fenerbahçe Transfer
Dominik Livakovic transferinde Volkan Demirel detayı
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'den kadrosuna kattığı Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, Sarı-lacivertli kulübe transfer olmasında Volkan Demirel'in etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'den transfer ettiği Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic için imza töreni düzenledi.

Hırvat kaleci, Fenerbahçe'ye transfer olmasında Volkan Demirel'in de rolü olduğunu belirterek, "Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izledim. Fenerbahçe'ye gelmemde beni ikna eden şey bu yoldu. Büyük maçları seviyorum. Baskı altında performansımı artırıyor. Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki ise kolay bir transfer olmadığını belirterek, "Milli gururlarımızdan Altay'ı uğurladık dünya devine. Aynı gün Fenerbahçemiz'e yakışır bir CV'si olan, Hırvatistan Milli Takımı'nın as kalecisini getirdik. Uzun süredir çalıştığımız bir transferdi, kolay olmadı.

Kendisi bize bundan bir kaç hafta önce söz verdi ama yazılı çizili hiçbir şey yoktu, 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' demişti. Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ediyorum" yorumunda bulundu.

Dominik Livakovic'in, Fenerbahçe'de '40' numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Dominik Livakovic Dinamo Zagreb