Fenerbahçe Divan Kurulu Başkan Vekili belli oldu

Fenerbahçe Ali Koç
Fenerbahçe Divan Kurulu Başkan Vekili belli oldu
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yapılan oylamada Şefik Gürhan Saatçioğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili seçildi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı.

Toplantıya, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Divan Kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Fenerbahçe yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Toplantıda son olarak Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekilliği seçimi yapıldı. YDK Başkan Vekilliği için Osman Atakan Tekin, Şefik Gürhan Saatçioğlu, Osman Sinan Sümen, İbrahim Numan Demiralp başvuruda bulundu.

4 adayın yarıştığı seçimde 143 oyla Şefik Gürhan Saatçioğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili seçildi.

"RAKİBİN OLDUĞU POZİSYON HAKEMLER SAYESİNDE"

Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

"Bugünkü lig tablosunda Fenerbahçe’nin olduğu pozisyon hakemlere rağmen, rakibimizin olduğu pozisyon da hakemler sayesinde!

Bakın 2 yanıt için çıkıyor yayına. Birisi Ali Koç-Lale Orta konusu. Külliyen reddediyoruz. Gazeteci kendisine bir soru soruyor. Bunlar benim karşıma çıksalar, hayat boyu başkanlığı garanti ederim. Çünkü doğruyu söylemiyorlar. Sistem böyle dönüyor, çamuru at, izi kalsın. Allah'tan burada bir gazeteci can alıcı soruyu soruyor. Selahattin Baki sen de bir daha saygısızca Alzheimer deme lütfen. Söylediği yalana inananlara ne deniyordu unuttum şimdi. Ben bunu 4 kez dinledim, yanlış mı duyuyorum diye.

"SİZİN YAPTIKLARINIZDAN DOLAYI"

Sizin yaptıklarınızdan dolayı oldu bu. Geçen sezon rakip takım "PFDK Başkanı üzerinde Fenerbahçe formasıyla karar veriyor" diyor. Yeni MHK Başkanı atanıyor, "Fenerbahçeli, Okan Üniversitesi'nde çalışıyor" diyor. Başkana kaç kez, "Benden öncekilerden biri eski Beşiktaş başkanıydı, diğeri Fenerbahçeliydi, ben Galatasaray kongre üyesiyim deyin, kendinizi ve MKH Başkanı'nı koruyun" dedim.

Siz bırakın korumayı, kadını çerez ettiniz futbol dünyasına, onun altındaki 2 kişiyi de MHK'de göreve getirdiniz. Defalarca etik kuruluna başvurduk, kılınızı kıpırdatmadınız. Ta ki son Lale Orta-Ali Koç olayına kadar."

Kaynak: İHA