Fenerbahçe deplasmanda kayboldu

Fenerbahçe Süper Lig
Fenerbahçe deplasmanda kayboldu

Fenerbahçe, ligde dış sahada son 7 maçta 1 galibiyet aldı. Üst üste 7 deplasman maçında da kalesini gole kapatamayan sarı-lacivertliler ligde İstanbul dışındaki son galibiyetini 4 ay önce elde etti.

Son olarak dış sahada Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, deplasmanda rakiplerine diş geçiremiyor.

Sezonun ilk 2 deplasmanına kayıpsız başlayan sarı-lacivertliler, 26 Eylül'de Hatay'da kazandıktan sonraki 7 dış saha maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Deplasmanda adeta kayıpları oynayan Fenerbahçe, bu süreçte 3'er yenilgi ve beraberlik aldı.

2 MAÇ 6 PUAN, 9 MAÇ 9 PUAN

Fenerbahçe, sezon başına göre deplasmanda büyük bir performans farkı gösterdi. İlk 2 maçta 6 puan elde eden Fenerbahçe, sonraki 9 maçta sadece 9 puan alabildi. Fenerbahçe, son 7 dış saha maçında da kalesini gole kapatamadı. Bu da 1990-1991'den (9 maç) sonra deplasmanda en uzun gol yeme serisi oldu.

SON GALİBİYET DERBİDE

Fenerbahçe, deplasmanda son galibiyetini Galatasaray derbisinde elde etti. Ezeli rakibini deplasmanda son dakika golüyle 2-1 yenen sarı-lacivertliler, 21 Kasım'dan sonra 2 aylık süreçte çıktığı 4 dış saha maçında 3 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı.

LİGDE İSTANBUL DIŞINDA 3 PUAN HASRETİ

Fenerbahçe, Süper Lig'de İstanbul dışında son galibiyetini 26 Eylül'de Hatayspor karşısında aldı. O maçtan sonra ligde İstanbul dışına 6 kez seyahat eden sarı-lacivertliler, 4 aya yakın bir süredir Anadolu'dan 3 puanla dönemedi.

Kaynak: Web Özel

fenerbahçe Süper Lig