Bu takım bitmiş...

Fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig
Bu takım bitmiş...

Fenerbahçe’de ne değişirse değişsin sahadaki vurdumduymazlık, tükenmişlik ve vasatlık değişmiyor. Düşünün yeni bir hoca gelmiş ama buna reaksiyon gösteren kimse yok. En kötüsü de bu vasatlığa artık alıştırılmış olmak.

Vitor Pereira sonrasındaki uzuuuuun süreçte Fenerbahçe yönetimi hayalindeki teknik direktörü beklendiği gibi bulamadı. Bizim beklediğimiz ve daha önce dile getirdiğimiz oldu ve İsmail Kartal geçici olarak koltuğa oturdu. Yine düşünün ki Başkan Ali Koç şu an hala yurtdışında hoca aramaya devam ediyor. Hal böyleyken hangi futbolcu İsmail hocaya yeteri kadar saygı gösterir?

İşte böyle bir ortamda takımın başında İsmail Kartal... İki idman yapmadan Antalya’da takımın başında sahaya çıktı. Şansına önemli eksikler de olunca zaten oynatabileceği isimleri sahaya çıkardı. Ama öyle bir ilk yarı izledik ki olacak iş değil.

SIFIR ŞUT, SIFIR BEKLENTİ

Koca Fenerbahçe ilk 45 dakikayı bırakın isabetlisini, şut atamadan tamamladı ve 0 gol beklentisi ile soyunma odasına girdi. Kötü Fenerbahçe izlemeye alıştık ama bu kadar kötüsünü epeydir izlememiştik. Dün kötünün de kötüsü bir Fenerbahçe vardı.

Bu takım bitmiş... - Resim : 1

İkinci yarı da kötü bir Fenerbahçe sahada... Sorumluluk alan kimse yok. Mesut, İrfan Can, Sosa… Bu takımın yıldızları, sorumluluk alacak isimleri nerde? Hepsi toptan kaçıyor. 72. dakikada bir duran top ve karambolden gelen bir gol. Koca 90 dakika Fenerbahçe açısından bu kadar! Yarım pozisyon bulmadan maç bitiyor. Skoru bulsa bile bunu korumaktan aciz bir takım.

94. dakikada Doğukan Sinik depar atarak oyundan çıkıyor. Vakit geçirmek için değil aksine çabuk çıkıp takımı gol atsın diye bunu yapıyor. İşte rakiplerin gözünde kolay lokma haline getirilmiş Fenerbahçe. Maçı daha çok isteyen, mücadele eden, pozisyona giren Antalya’ydı.

Son 13 maçta alınan 3 galibiyet var ortada ve son 7 deplasmanda sadece 1 kez kazanan bir takım. Bu takım mental olarak, fizik olarak, takım ruhu olarak bitmiş. Allah İsmail Kartal’ın ve Fenerbahçe taraftarlarının yardımcısı olsun.

Kaynak: Web Özel

fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig