Fenerbahçe'den Nihat Özdemir'in şike açıklamasına yanıt

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, Haber Global Spor Muhabiri Sercan Dikme'nin konuğu oldu. Danabaş, Nihat Özdemir'in açıklamalarına canlı yayında cevap vererek "Bu işin özrü olmaz" dedi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, Nihat Özdemir'in açıklamalarını Haber Global ekranlarında değerlendirdi.

"YAZIKLAR OLSUN NİHAT ÖZDEMİR"

Danabaş açıklamasında "Bu işin özrü olmaz olmaz. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını şaşkınlıkla ve hayretle takip ettik. Şu bilinmelidir ki 3 Temmuz her Fenerbahçelinin kırmızı çizgisidir. Bu söylemler neye hizmet etmekte anlamakta zorluk çekiyoruz. Gönlü çubuklu forma için atan Fenerbahçe Spor Kulübü için 24 saat dua eden taraftarlar son derece üzülmüştür. TFF Başkanından bize dönüş olmadı. Dünden beri telefonlarımız kilitlendi. Üyelerinizden ve taraftarlarımızdan Nihat Özdemir'in ihracı için yoğun talep geldi. Üye ve taraftarımızın bu isteğine karşılıksız kalamayız. Konuyu yönetim kurulunda konuşacağız" dedi.

"NİHAT ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMALARI SON DERECE MANİDAR"

Danabaş "Ben bir konuda daha açıklama yapmak istiyorum. Nihat Özdemir'in dün akşamki açıklamaları Temmuz ayındaki iki önemli dava öncesi yapılmıştır. Bunlardan biri kumpas davası diğeri yargıtaydan usül eksikliğinden dolayı dönen davadır. Onama davasıdır. Bu iki dava öncesi böyle açıklama yapılması son derece manidardır" ifadelerini kullandı.

NİHAT ÖZDEMİR NE DEMİŞTİ?

TFF Başkanı Nihat Özdemir, 'Şikenin üstesinden gelmek için nasıl bir çalışma yapacaksınız' sorusuna, "Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya'da, İngiltere'de ve Fransa'da da oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon... 2010-2011 sezonudur. Sezon geride kaldı. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık" yanıtını vermişti.

fenerbahçe Nihat Özdemir