Fenerbahçe'de üç isimle yeni sözleşme, bir isimle yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de üç isimle yeni sözleşme, bir isimle yollar ayrılıyor

Fenerbahçe, sözleşmesi dolacak olan futbolcularıyla yeni sözleşme imzalamak için hızla harekete geçti. Amaç yeni vergi yasasından dolayı zarara uğramamak. Üç isimle sözleşme görüşmeleri yapılacak. Bir isimle ise yollar ayrılacak

Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başlıyor.

Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul'un verdiği bilgiye göre Fenerbahçe kısa zamanda iki oyuncu ile masaya oturacak. Hem Hasan Ali'nin hem de Ozan Tufan'ın sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor.  

Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşme nihai görüşme olmayabilir ama sarı lacivertliler iki oyuncusuyla da anlaşmayı hedefliyor. 

Sarı lacivertlilerin sözleşme uzatmayı hedeflediği bir diğer oyuncu da Mauricio Isla. Yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek Şilili oyuncu ile de anlaşma zemini arayacak.  

Fenerbahçe bu sözleşme görüşmelerini olabildiğince hızlı bir şekilde sonlandırmak istiyor. Çünkü yönetim yeni vergi kanunuyla olası bir zararın önüne geçmeyi amaçlıyor. Zira futbolcu maliyetlerini kulüplere yüzde 66.7 oranında artıracak yeni vergi yasası henüz Meclis'ten geçmedi. Yasanın geçmesi durumunda eski sözleşmeleri kapsamayacak. Sarı lacivertliler de bu yüzden sözleşme görüşmelerini bir an önce noktalamak istiyor.  

Öte yandan sezon başında 28 kişilik kadroya alınmayan Mehmet Ekici ile yeni bir sözleşme imzalanmayacak.